Gemeente Nijkerk

Nijkerk

Werken bij Gemeente Nijkerk

Nijkerk is een mooie middelgrote gemeente, centraal in Nederland, met de mooie natuur van de Veluwe om de hoek en de levendigheid van de Randstad voor de deur. Nijkerk heeft het allemaal: goede voorzieningen, een diversiteit aan (nieuwbouw)woningen, goede bereikbaarheid, een gezellige historische binnenstad en allerlei recreatiemogelijkheden.

Werken bij de gemeente Nijkerk? Dat vraagt wat van jou, maar daar krijg je ook heel veel voor terug. Je krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht uit te voeren, waar en wanneer je wilt. Je hebt daarbij geen direct leidinggevende, maar werkt samen binnen een zelfsturend team. Samen met de collega’s in je team sta je voor de afgesproken resultaten en kwaliteit.

Er is binnen onze organisatie veel ruimte om je verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld ook eens een klus op te pakken buiten je eigen werkterrein. We bieden bij dit alles diverse secondaire arbeidsvoorwaarden, waaruit je eigen keuzes kunt maken.

We doen ons werk natuurlijk voor onze inwoners. Wij hebben daarbij het uitgangspunt dat de samenleving als eerste aan zet is (eigen kracht) en we dat als gemeente faciliteren. Dat betekent voor o.a. onze beleidscollega’s dat ze veel samenwerken met inwoners en ondernemers en hun expertise inzetten om wensen en ideeën die uit de samenleving komen te ondersteunen (overheidsparticipatie). Op gebied van bedrijfsvoering werken we samen met Leusden, Putten en Bunschoten.

Ben jij een zelfstandige, flexibele en ondernemende professional? Hou je van samenwerken en wil je iets betekenen voor de samenleving? Dan is werken bij de gemeente Nijkerk echt iets voor jou.

Meer vacatures in de regio?

Bekijk onze vernieuwde platformen www.werkenvoorgooivechteem.nl en www.werkenbijblnp.nl en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij een van de 12 aangesloten overheden. Via dit platform bieden wij medewerkers en geïnteresseerden van buiten de organisaties de gelegenheid om zich te oriënteren op vacatures, stages, opleidingen en lopende projecten.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Nijkerk?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Nijkerk ( phone 14 033 )

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Nijkerk per e-mail

room

Gemeente Nijkerk

Kolkstraat 27
3861 AK Nijkerk
local_phone 14 033