Gemeente Huizen

Huizen

Werken bij Gemeente Huizen

De gemeente Huizen is op zoek naar fris talent dat onze ambities deelt. Als je wil doorgroeien, het beste uit jezelf wilt halen en in een enthousiast team wilt werken aan de ontwikkeling van de gemeente Huizen, ontdek dan welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden.

Onze organisatie is daadkrachtig en dienstverlenend. Wij werken met 300 medewerkers binnen zes afdelingen: afdeling Bestuur, burgerzaken en ondersteuning, afdeling Maatschappelijke ondersteuning, afdeling Maatschappelijk beleid, afdeling Omgeving, afdeling Openbare werken en afdeling Financiën en het stafteam Personeel en organisatie.

Medewerkers die willen en kunnen, krijgen de kans om zich te ontwikkelen en om te groeien. Realisatiekracht, betrokkenheid en durf zijn eigenschappen waar wij trots op zijn.

Huizen telt ruim 40.000 inwoners en is een buitengewoon aangename gemeente om in te wonen en te werken. Onze ambitie is om dit nog beter te maken en bewoners en ondernemers maximaal te ondersteunen vanuit de kerntaken van de gemeentelijke overheid.

De Gemeente Huizen heeft regelmatig vacatures. Daarnaast hebben wij met regelmaat stages voor studenten die wij op dit platform publiceren. Volg onze organisatie om automatisch per e-mail op de hoogte te blijven. Van de carrièrekansen die wij bieden.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Huizen?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Huizen ( 035 5281911 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Huizen
Huizen 36 uur 2865 - 4208 Nog 9 dagen
Gemeente Huizen
Huizen 36 uur 2255 - 4208 Nog 2 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Huizen per e-mail

Gemeente Huizen

Graaf Wichman 10
1276 KB Huizen
035 5281911