BEL Combinatie

Eemnes

Werken bij BEL Combinatie

De BEL Combinatie is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. In deze constructie zijn de drie gemeenten zelfstandig en maken alle drie gebruik van één professionele en flexibele ambtelijke organisatie van circa 200 medewerkers, de BEL Combinatie. De werkvelden zijn hierdoor verspreid over de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren en de BEL Combinatie. Onze organisatie houdt niet vast aan één organisatiemodel, maar blijft zich continue ontwikkelen. Wij werken op alle niveaus in de organisatie vanuit de volgende vier kernwaarden: professionaliteit, openheid, samenwerken en publiek ondernemerschap.

Onze ambitie is het op kwalitatief hoog niveau realiseren van maatschappelijke opgaves. Participatie staat daarbij hoog in het vaandel. Beschik jij over kwaliteiten die kunnen bijdrage aan het realiseren van onze ambitie? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer en wellicht maken wij binnenkort nader kennis met elkaar.

Hoe werkt solliciteren bij de BEL Combinatie?

We kennen een zorgvuldige samengestelde sollicitatieprocedure waarbij we alle kandidaten een gelijke kans willen bieden. Zodra je bij ons hebt gesolliciteerd ontvang je een automatische bevestiging. Je sollicitatie is dan toegevoegd aan ons werving- en selectiesysteem.

Na het sluiten van de vacature beoordelen wij je sollicitatie in de eerste selectieronde. Daarna hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek. Wanneer je mogelijk goed past op de functie, maar er kandidaten zijn die in eerste instantie een betere match lijken te zijn kan we je vragen of we je als reserve kandidaat in de procedure mogen houden. Er vinden twee rondes met selectiegesprekken plaats en een arbeidsvoorwaardengesprek. In bepaalde gevallen kan een assessment onderdeel uitmaken van het selectieproces.


Meer vacatures in de regio Gooi, Vecht en Eem?
Bekijk ons vernieuwde platform www.werkenvoorgooivechteem.nl en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij een van de acht aangesloten overheden. Via dit platform bieden wij medewerkers en geïnteresseerden van buiten de organisaties de gelegenheid om zich te oriënteren op vacatures, stages, opleidingen en lopende projecten.

Ga naar de site ›

Delen:
Meer informatie over werken bij BEL Combinatie?
Neem contact op met de HR afdeling van BEL Combinatie ( 035 7513101 )

Onze actuele vacatures

BEL Combinatie
Eemnes 36 uur 5372 - 5372 Nog 7 dagen
BEL Combinatie
Eemnes 32 - 36 uur 4671 - 4671 Nog 291 dagen
BEL Combinatie
Eemnes 32 - 36 uur 5372 - 5372 Nog 280 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van BEL Combinatie per e-mail

BEL Combinatie

Zuidersingel 5
3755 AZ Eemnes
035 7513101