Over Ons

Werken voor Gooi, Vecht en Eem is het gezamenlijke carrièreplatform voor de BEL-combinatie, de gemeenten Blaricum, Eemnes, Laren, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Nijkerk, Weesp en Wijdemeren en de Regio Gooi en Vechtstreek.

Op dit platform bieden wij medewerkers en geïnteresseerden van buiten de organisaties de gelegenheid om zich te oriënteren op vacatures, stages en andere carrièremogelijkheden bij de aangesloten overheden.

Alle interne vacatures voor medewerkers

Werk je bij een van de aangesloten overheden? Met dit platform willen we je de gelegenheid bieden om je te oríënteren op vacatures bij de aangesloten overheden in de regio Gooi Vecht en Eem. Je kunt je registreren als medewerker van een van de overheden en vanaf dat moment heb je toegang tot alle interne en externe vacatures van je eigen organisaties en de andere overheden in de regio. Door het activeren van een jobalert weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe uitdagingen in de regio Gooi Vecht en Eem.

Klussen voor medewerkers

Naast vaste vacatures worden op het platform ook regelmatig klussen gepubliceerd. Deze klussen bieden je een kans om eens op tijdelijke basis bij een van de andere overheden te werken. Het uitvoeren van een klus is de ideale manier om jouw kennis en ervaring ten dienste te stellen van een andere organisatie of juist een goed middel voor jou om additionele ervaring op te doen.

Externe kandidaten

Werken voor Gooi Vecht en Eem biedt jou als geïnteresseerde het totale overzicht van alle vacatures van alle overheden in de regio 't Gooi Vecht en Eem. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Maak dan een Jobalert aan.

Voor stagiairs

Ben je scholier of student en op zoek naar een stage bij de overheid? Maak dan een jobalert aan en blijf op de hoogte van actuele stagemogelijkheden bij de overheden van de regio Gooi Vecht en Eem.

Direct naar overzicht vacatures